Πάρε τον έλεγχο
της υγραεριοκίνησης
στα χέρια σου!

Για εμάς στη Lovato Hellas,
η καινοτομία αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα!

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής καταχώρησης δεδομένων και στοιχείων έρχεται τώρα αναβαθμισμένη και στο κινητό σου!

lovato hellas χαρτης δικτυο συνεργατων
πανελλαδικό δίκτυο συνεργείων lovato hellas χάρτης
lovato app υγραεριοκίνηση

Δες τι ετοιμάσαμε για σένα!

lovato app εγγύησης συστήματος υγραεριοκίνησης

Πανελλαδική Εγγύηση

Σε ακολουθεί όπου
και αν βρίσκεσαι!

Με τη Lovato δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς για τίποτα, αφού η εγγύηση του συστήματος υγραεριοκίνησης που τοποθέτησες,σε καλύπτει σε όλη την Ελλάδα.

Πάνω από 190 εξουσιοδοτημένα συνέργεια, είναι διαθέσιμα να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου το αυτοκίνητό σου να λειτουργεί πάντα τέλεια.

Και για φαντάσου, όλο αυτό να το ελέγχεις από το κινητό σου!

Ηλεκτρονικό Βιβλίο Service

Με το Lovato App
δεν ξεχνάς κανένα Service!

Στη Lovato Hellas, ξέρουμε πως το μυστικό της καλής λειτουργίας είναι η συντήρηση του συστήματος υγραεριοκίνησης, για αυτό και σου οργανώσαμε όλα τα service σε ένα ηλεκτρονικό online βιβλίο συντήρησης που:

Θα σε ενημερώνει για τις ημερομηνίες που πρέπει να κάνεις τα service
Θα μπορείς να βλέπεις τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν
Θα βλέπεις τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν για το service του
συστήματος Lovato στο αυτοκίνητο σου

Έτσι είμαστε βέβαιοι ότι το σύστημα υγραεριοκίνησης που έχεις στο αυτοκίνητο σου θα λειτουργεί πάντα με ασφάλεια, όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή!

lovato app βιβλίο service υγραεριοκίνησης
lovato app δίκτυο συνεργατών υγραεριοκίνησης υγραεριοκίνησης

Έυρεση Συνεργείων

Είμαστε όπου είσαι
για να σε εξυπηρετήσουμε!

Πολλές φορές θα ταξιδεύεις σε άλλους νομούς για επαγγελματικούς λόγους, ή κάνοντας κάποιο ταξίδι.

Εντάξαμε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας στην εφαρμογή Lovato Αpp και πλέον θα μπορείς μέσα από το κινητό σου τηλέφωνο να εντοπίζεις το κοντινότερο συνεργείο όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιον νομό της Ελλάδος ταξιδεύεις, για να σου παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής στο αυτοκίνητο σου.

Νιώσε σιγουριά και ασφάλεια μαζί μας!

lovato app υγραεριοκίνησηlovato app επικοινωνία υγραεριοκίνησηlovato app αξιολόγηση υγραεριοκίνησης
Χρήσιμες πληροφορίες

Από το Lovato App δε λείπει τίποτα

Χρήσιμες πληροφορίες για το όχημα σου και το σύστημα αερίου
Βεβαίωση εξαρτημάτων
Υπεύθυνη δήλωση του εγκαταστάτη
Σειριακοί αριθμοί που είναι απαραίτητοι για τους τακτικούς ελέγχους Κ.Τ.Ε.Ο.
Επικοινωνία

Τώρα πιο εύκολα από ποτέ

Εύκολη επικοινωνία με τον εγκαταστάτη σου και ακόμα πιο εύκολη με την κεντρική αντιπροσωπεία Lovato Hellas!

Αξιολόγηση

Η σειρά σου τώρα

Με τις δικές σας κριτικές και αξιολογήσεις βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας!
Μέσα από την εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα να αξιολογείς τις υπηρεσίες και τις εργασίες της Lovato Hellas και των συνεργατών μας.

Τι χρειάζεται για να συνδεθείς;

Με την εγκατάσταση ενός συστήματος αερίου Lovato Gas ή τηναλλαγή της παλιάς σου δεξαμενής με νέα, οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτεςμας καταχωρούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη βάση δεδομένων της Lovato Hellas.

Το μόνο που μένει είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή και να συνδεθείς στο προσωπικό σου λογαριασμό!

Ποιές εργασίες χρειάζεται να καταχωρηθούν για να αποκτήσεις πρόσβαση;
Εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος Lovato Gas
Ενημέρωση επέκτασης της εγγύησης
Κάθε service, με αναλυτική καταχώρηση των εργασιών
Η κάρτα με τα βασικά σου στοιχεία ως χρήστης της εφαρμογής

*Για να συνδεθείς με επιτυχία και να βλέπεις πάντα τις τελευταίες αλλαγές, όλα τα στοιχεία χρειάζεται να ενημερώνονται κατά την επίσκεψη στο συνεργείο!

Καταχώρηση της εγγύησης στην εφαρμογή LovatoApp και στο κινητό σου τηλέφωνο

Δες αναλυτικά όλες τις δυνατότητες του App

lovato app νεα εφαμοργη υγραεριοκινησης

Συχνές Ερωτήσεις

Τι μου προσφέρει το καινούργιο Lovato App;

Με το νέο app της Lovato Hellas έχεις κάθε στιγμή τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος υγραεριοκίνησης του οχήματος σου. Μπορείς, πλέον, να ελέγχεις online τα πάντα από το κινητό σου. Από την παρακολούθηση της εγγύησης σου, το ηλεκτρονικό online βιβλίο service, την εύρεση και πλοήγηση στα συνεργεία, μέχρι και πληροφορίες για το όχημα σου, προτάσεις γνήσιων ανταλλακτικών, επικοινωνία απευθείας με την LovatoΗellas, ενημερώσεις, χρήσιμες πληροφορίες και πολλές ακόμα υπηρεσίες, μέσα από τη νέα εφαρμογή LovatoApp. Για εμάς στη Lovato Hellas, η καινοτομία αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Η υπηρεσία ηλεκτρονικής καταχώρησης δεδομένων και στοιχείων για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση κάθε κατόχου συστήματος Lovato Gas έρχεται τώρα αναβαθμισμένη και στο κινητό σου. Με την εφαρμογή LovatoApp, έχεις ανεπανάληπτα προνόμια, όπου κι αν βρίσκεσαι, κάθε στιγμή.

Πώς μπορώ να βρω ένα συνεργείο της Lovato Hellas;

Επιλέγοντας “Εύρεση Συνεργείων” από το κεντρικό μενού μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες για τα συνεργεία της Lovato Hellas που σε ενδιαφέρουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ενεργοποιήσεις τις πληροφορίες τοποθεσίας της συσκευής σου. Η επιλογή “Ο εγκαταστάτης μου”, εμφανίζει πληροφορίες για τον συνεργάτη της Lovato Hellas που έκανες την αρχική εγκατάσταση. Η επιλογή του “Κοντινότερου συνεργείου” θα εμφανίσει το κοντινότερο συνεργάτη της Lovato Hellas ανάλογα με την τρέχουσα τοποθεσία σου. Τέλος, ενεργοποιώντας την τελευταία επιλογή και πατώντας το κουμπί της εύρεσης, βλέπεις όλα τα συνεργεία της περιοχής που βρίσκεσε τη δεδομένη στιγμή.
Εάν θέλεις να επισκεφθείς κάποιον συγκεκριμένο εγκαταστάτη μπορείς να πλοηγηθείς απευθείας από την εφαρμογή, πατώντας πάνω στην κόκκινη καρφίτσα και στη συνέχεια στα κουμπιά που βρίσκονται στο κάτω μέρος του χάρτη.

Πώς μπορώ να μάθω για την εγγύηση του συστήματός μου;

Από το κεντρικό μενού, με ένα πάτημα στην “Εγγύηση Συστήματος”, έχεις online πρόσβαση σε μια σειρά από πληροφορίες που σχετίζονται με την εγγύηση του συστήματος υγραεριοκίνησης του οχήματός σου. Στο πάνω μέρος της οθόνης,
εμφανίζεται το σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου που έχεις εγκαταστήσει και ακολουθούν παρακάτω όλα του τα εξαρτήματα.

Στο κάτω μέρος κάθε εξαρτήματος, αποτυπώνεται με την πρόοδο της μπάρας, η διάρκεια της εγγύησης του εξαρτήματος καθώς και οι ημέρες που απομένουν μέχρι την λήξη της. Οι πληροφορίες αυτές ενημερώνονται αυτόματα από το κεντρικό σύστημα της Lovato Hellas.

Δεξιά βρίσκεται η ημερομηνία εγκατάστασης ενώ αριστερά η ημερομηνία λήξης της εγγύησης. Πατώντας πάνω στην εικόνα ενός εξαρτήματος, διαβάζεις μια σύντομη περιγραφή για τη λειτουργία του.

Όλα τα εξαρτήματα της Lovato Hellas καλύπτονται με 3ετή εγγύηση.
Στο τέλος κάθε χρόνου η μπάρα αδειάζει και γίνεται κόκκινη. Η εφαρμογή θα επεκτείνει την εγγύηση αυτόματα κάθε χρόνο και η μπάρα θα ξανά γίνεται πράσινη, αφού πρώτα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα προγραμματισμένα Service με γνήσια ανταλλακτικά.

Επίσης, η εγγύηση έχει πανελλαδική ισχύ καθώς καλύπτεται από όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία της LovatοHellas. Αν η εγγύηση του συστήματος σου έχει λήξει, η μπάρα γίνεται κόκκινη και τότε η εφαρμογή σε ειδοποιεί με σχετικό μήνυμα που αφορά την επέκταση της.

Τι ισχύει για την εγγύηση της δεξαμενής;

Στην περίπτωση της δεξαμενής, η τριετής εγγύηση μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 10 χρόνια, μόνο αν η δεξαμενή σου είναι GO-GAS, καθώς η συγκεκριμένες είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες αποκλειστικά για τη Lovato Hellas.

Πώς μπορώ να μάθω για τα Service μου;

Ανοίγοντας την επιλογή “Βιβλίο Service”, το πρώτο που βλέπεις είναι μια λίστα των Service που έχουν πραγματοποιηθεί. Πιο κάτω, η εφαρμογή, σε ενημερώνει πότε και μετά από πόσα χιλιόμετρα πρέπει να γίνει το επόμενο Service.
Και φυσικά εμφανίζει τα στοιχεία του εγκαταστάτη σου για να έρθεις άμεσα σε επικοινωνία μαζί του, έτσι ώστε να κλείσιες το ραντεβού πιο εύκολα από ποτέ, πατώντας το κουμπί του τηλεφώνου.

Η εφαρμογή σου θυμίζει πάντα την σπουδαιότητα της χρήσης των γνήσιων ανταλλακτικών της Lovato Gas, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την άριστη λειτουργία του συστήματος σου.

Για να δεις λεπτομερώς ένα από τα Service που έχεις ήδη κάνει, πατάς στο πράσινο κουμπί και μεταφέρεσαι στη καρτέλα του συγκεκριμένου Service. Εκεί μπορείς να δεις αναλυτικά, τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν.
Σε κάθε κελί φαίνεται αν το εξάρτημα έχει ελεγχθεί, επισκευαστεί ή αντικατασταθεί και στο τέλος, βλέπεις τις εργασίες που έγιναν από τον τεχνικό, με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Για να δεις τεχνικές προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα γνήσια φίλτρα της Lovato, πατάς πάνω στο εικονίδιο τους. Η αναγραφή των σειριακών αριθμών, υποδηλώνει την γνησιότητα των φίλτρων που χρησιμοποιήθηκαν στο Service του αυτοκινήτου σου, και έτσι είσαι σίγουρος ότι τα ανταλλακτικά που τοποθετήθηκαν πληρούν τις προδιαγραφές της Lovato Gas και ενεργοποιούν την επέκταση της εγγύησης σου.

Πώς μπορώ να δω τα στοιχεία του προφίλ μου και του οχήματος μου;

Επιλέγοντας από το κεντρικό μενού “Το Όχημα μου” βλέπεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου. Μπορείς επίσης να δεις τα στοιχεία του προφίλ σου, επιλέγοντας το εικονίδιο του χρήστη πάνω δεξιά και πατώντας “Χρήστης”.
Αν κάτι από τα στοιχεία δεν είναι σωστά μπορείς να τα αλλάξεις πατώντας “Επιβεβαίωση”, ή να επικοινωνήσεις με τη Lovato Hellas μέσα από το μενού επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να αξιολογήσω τις υπηρεσίες της Lovato Hellas;

Σαν Lovato Hellas μας ενδιαφέρει τι σκέφτεσαι εσύ για εμάς. Βοήθησε μας να γίνουμε καλύτεροι, στέλνοντας μας την άποψη σου, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου για όλα τα στάδια της επαφής σας με την Lovato Hellas μέχρι τώρα.
Για την αξιολόγηση, επιλέγεις την αντίστοιχη επιλογή από το κεντρικό μενού, συμπληρώνεις τη φόρμα με τις ερωτήσεις και πατάς “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με την Lovato Hellas;

Για να έρθεις σε επαφή με τη Lovato Hellas, επιλέγεις “Επικοινωνία” από το κεντρικό μενού και αφού ελέγξεις την εγκυρότητα του email σου, μας στέλνεις το μήνυμα σου.

Κατέβασε το Lovato App

Για να συνδεθείς στην εφαρμογή Lovato App χρειάζεται να είσαι πελάτης της Lovato Hellas
και τα στοιχεία σου να είναι καταχωρημένα στη βάση δεδομένων μας!
Κατέβασε το App εδώ

'Eχεις απορίες ή δυσκολία στην είσοδο;
Επικοινώνησε μαζί μας!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.